advice.bg»Съвети»Какво значи, ако ти писне лявото ухо?

Какво значи, ако ти писне лявото ухо?

Какво значи, ако ти писне лявото ухо?
Снимка: advice.bg

Според различните народни тълкувания, ако лявото ви ухо писне, това означава, че някой от приятелите ви споменава вашето име в разговора. И най-вероятно този разговор по отношение на вашата личност се провежда съвсем неутрално и просто ви споменават, т.е. не бива да се притеснявате.

Има и друга версия на тълкуването, ако внезапно ви се прояви този симптом. За съжаление според нея това не е добър или обнадеждаващ знак. Според това популярно суеверие лявото ухо писва тогава, когато зад гърба ви се говорят лоши приказки или несправедливо ви осъждат.

Най-вероятно говорят за вас в лош контекст, може би това са дори вашите близки приятели или роднини. Възможно е да разпространяват клюки за вас или да изразят недоволството си от вашите действия. Този знак се потвърждава само когато почувствате леко неразположение заедно с усещането, че вашето ляво ухо писва.

Има, също така, и различни тълкувания според това в какъв ден от седмицата усетите това неприятно неразположение:

Например, ако това се случи в понеделник, тогава това предвещава кавга с някого. Ако ушите ви горят във вторник, това може да е свързано с раздяла - възможно е да е с близък човек, приятел, но и работа или убеждение, което сте имали. Ако това се случи в сряда - означава, че трябва скоро да се срещнете с някого.

Възможно е това да е напълно ненадейна, случайна среща, но все пак е вероятно да е с човек, когото отдавна не сте виждали и въпреки всичко се появява натрапчиво и без причина в мислите ви. Ако ушите ви горят в четвъртък, пригответе се за добра и обнадеждаваща новина - тя може да е свързана както с личния ви живот, така и със служебните ви дела.

Ако лявото ви ухо писне в петък - ви очаква романтична среща, много е вероятно въобще да не сте подготвени или да не сте очаквали това събитие.

В събота писването на лявото ухо може да предвещава сериозни неприятности. Но в неделя - това е хубава новина, която може да ви донесе надежди за бъдещето.

Рейтинг

3
Общо 1 гласували
5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати