advice.bg»Съвети»Как да запазим връзката си

Как да запазим връзката си

Как да запазим връзката си
Снимка: advice.bg

Ето няколко прости неща, които можем да правим, ако искаме да запазим връзката си:

1. Спрете да се карата за дреболии.

Не избухвайте поради факта, че той е забравил да включи пералнята или е казал не това, което сте очаквали за вашата рокля, това няма да доведе до нищо добро, а само ще ви кара да се чувствате зле.

2. Не пестете комплименти.

Отбележете какво харесвате в него на глас: кажете, че днес изглежда добре или похвалете успеха на приятеля си. Правете го по-често.

3. Прекарвайте време с приятели.

Да, дори в самото начало на една връзка, когато не можете да се откъснете един от друг дори за минута, все пак го правете. Така ще се научите да общувате в социална среда, което допълнително ще развие връзката ви

4. Отидете на среща с него/нея.

Срещата не е само вечеря на свещи или ходене на кино. Отидете заедно в нощен клуб, в музей... Без значение какво правите, просто излизайте от къщи възможно най-често и направете заедно нещо необичайно, за да запазите връзката си.

5. Ако сте поканени, присъствайте на официални събития и семейни вечери заедно.

Да, това невинаги е забавно. Но, разбирате ли, не е толкова трудно да издържиш няколко часа. Но колко много означава това за него/ нея.

6. Говорете директно какво ви е важно.

Никой не може да чете мислите на други хора. Особено мъжете, които изпитват затруднения в разбирането дори намеци.

7. Експериментирайте в секса.

Не се срамувайте! Ако наистина възнамерявате да прекарате много години с този мъж, тогава трябва да се опитате да ги изживеете със страст.

8. Оплаквайте се по-малко.

Да излееш душата си е прекрасно и прави живота много лесен. Но ако оплакванията и упреците са всичко, което сте способни да споделите, не се учудвайте, ако скоро започнат да се оплакват от вас.

9. Извинявайте се.

Да, това не е лесно. Но ако този проблем не бъде решен сега, до следващата кавга вече ще има два проблема. Няма нищо лошо в това първо да признаете грешката си.

Това бяха простички съвети за щастлива връзка. Спазвайте ги и ви гарантираме успехи в любовта.

Рейтинг

5
Общо 1 гласували
5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати