advice.bg»Съвети»Как да запазим връзката си

Как да запазим връзката си

М. ГеоргиеваМ. Георгиева
Новак
512019
Как да запазим връзката си

Ето няколко прости неща, които можем да правим, ако искаме да запазим връзката си:

1. Спрете да се карата за дреболии.

Не избухвайте поради факта, че той е забравил да включи пералнята или е казал не това, което сте очаквали за вашата рокля, това няма да доведе до нищо добро, а само ще ви кара да се чувствате зле.

2. Не пестете комплименти.

Отбележете какво харесвате в него на глас: кажете, че днес изглежда добре или похвалете успеха на приятеля си. Правете го по-често.

3. Прекарвайте време с приятели.

Да, дори в самото начало на една връзка, когато не можете да се откъснете един от друг дори за минута, все пак го правете. Така ще се научите да общувате в социална среда, което допълнително ще развие връзката ви

4. Отидете на среща с него/нея.

Срещата не е само вечеря на свещи или ходене на кино. Отидете заедно в нощен клуб, в музей... Без значение какво правите, просто излизайте от къщи възможно най-често и направете заедно нещо необичайно, за да запазите връзката си.

5. Ако сте поканени, присъствайте на официални събития и семейни вечери заедно.

Да, това невинаги е забавно. Но, разбирате ли, не е толкова трудно да издържиш няколко часа. Но колко много означава това за него/ нея.

6. Говорете директно какво ви е важно.

Никой не може да чете мислите на други хора. Особено мъжете, които изпитват затруднения в разбирането дори намеци.

7. Експериментирайте в секса.

Не се срамувайте! Ако наистина възнамерявате да прекарате много години с този мъж, тогава трябва да се опитате да ги изживеете със страст.

8. Оплаквайте се по-малко.

Да излееш душата си е прекрасно и прави живота много лесен. Но ако оплакванията и упреците са всичко, което сте способни да споделите, не се учудвайте, ако скоро започнат да се оплакват от вас.

9. Извинявайте се.

Да, това не е лесно. Но ако този проблем не бъде решен сега, до следващата кавга вече ще има два проблема. Няма нищо лошо в това първо да признаете грешката си.

Това бяха простички съвети за щастлива връзка. Спазвайте ги и ви гарантираме успехи в любовта.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати