Advice.bg»Съвети»Колко време се вари свинско шкембе?

Колко време се вари свинско шкембе?

EvgeniaEvgenia
Новак
128
Колко време се вари свинско шкембе?

Важно е да знаете колко време се вари свинско шкембе. Продължителността на времето зависи от размера и дебелината на свинското шкембе. Ако използвате голямо, дебело парче, времето за готвене ще бъде по-дълго, отколкото ако използвате малко, тънко парче шкембе.

Свинското шкембе е тлъсто месо, което трябва да се вари дълго време, за да омекне. Приготвянето на свинско шкембе по правилния начин може да отнеме от 2-3 до 6 часа, но има някои стъпки, които можете да направите предварително и които ще съкратят времето за готвене и ще поддържат кухнята ви чиста.

Трябва да добавите лук или чесън в тенджерата с вода, заедно със сол и черен пипер. Важно е да добавите малко лук или чесън в тенджерата, когато варите свинското шкембе.

Първо, сложете водата да заври и поставете шкембето във врящата вода. Варенето на свинското шкембе е процес, който трябва да се извършва внимателно. Важно е водата да заври, преди да поставите шкембето.

Има много начини за приготвяне на свинско шкембе. За да остане месото ви влажно и сочно намалете котлона, за да къкри, вместо да ври водата.

Един от начините да направите идеалното свинско шкембе е като го сварите добре. Този процес стъпка по стъпка включва покриване с капак (така че влагата да остане вътре) и изключване на котлона след като шкембето омекне. Идеален вариант е да го сварите в тенджера под налягане, което наполовина ще намали времето на готвене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати