Advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Съвети за живота»Мили пожелания за рожден ден за баба и дядо

Мили пожелания за рожден ден за баба и дядо

Мили пожелания за рожден ден за баба и дядо

Нашите баби и дядовци са ни като втори майка и баща. Те са специална част от всяко семейтво. Винаги се грижат за нас и ни помагат. А какво по-хубаво от това да ги зарадвате със специално пожелание за техните рождени дни?

Те винаги се радват на нашите успехи, помагат ни, подкрепят ни и затова би било много хубаво, ако и ние можем да ги зарадваме по някакъв начин, нали?

В тази статия ще намерите оригинални пожелания за вашите баби и дядовци, с които ще направите празника им още по-специален и хубав.

Пожелания за баба

1. За моята баба имам един красив подарък - пожелание за здраве! Нека здравето да е твой спътник през целия ти живот и да го ползваш всеки ден от твоя красив живот. Честит рожден ден.

2. Мила бабо, днес е твоят ден рожден! Но, не се плаши, че остаряваш! Годините са мъдрист, която ти ни предаваш и с много щастие ни даряваш. Бъди ни здрава, усмихната и щастлива и не само в деня, в който си се родила! Бъди още дълги години жива и здрава и продължавай все така да ни радваш и своите красиви усмивки да ни раздаваш! Ти си като наша втора майка, за това ние те обичаме и само с нежни имена те наричаме! Честит рожден ден на най-добрата баба на света!

3. На този светъл ден ти пожелавам здраве и късмет и много щастие навред! Желая ти с всяка следваща година по-красива да ставаш и твоята топлина и нежност да ни подаряваш! Не се тревожи от белите коси - те са като сняг в нашите очи. Ти си толкова добра и мила и винаги ни даваш от твоята безценна сила. Обичаме те много ние и ти желаем с нас да бъдеш и до дълбоки старини да пребъдеш. Честит рожден ден!

Мили пожелания за рожден ден за баба

4. Моята баба умело живота върти със своите ръце, както баниците, които прави - толкова вкусни са те. Ти можеш всичко мила бабо - от тебе аз се уча и знам, че с твоята мъдрост в живота ще сполуча. Ти винаги си до нас и винаги с огромната си любов ни заразяваш. Бъди здрава като скала, пъргава като пчела и бърза като стрела. Ти си стожера на нашето семейство, затова ти желаем - винаги да бъдеш с нас! Наздраве за нашата любима баба! Честит рожден ден!

5. Мила бабо, ти винаги си с мен, когато имам нужда! Винаги ми помагаш, даваш ми съвети и само доброто ми мислиш. Не знам как мога за всичко да ти се отплатя! За това на този скъп ден за теб ти пожелавам само да си здрава и винаги да си до нас! Ти си нашата опора и без тебе ние не можем! Честит рожден ден.

Пожелания за дядо

1. Мили дядо, днес е твоят рожден ден! Ти си като втори баща! Научил си ни на толкова много неща! Искам с това послание да ти дам едно пожелание - да си здрав! Всичко друго ти го притежаваш и на всяка несгода в живота със сила устояваш! Наздраве и честит рожден ден!

2. Днес най-добрият дядо своят ден рожден празнува! Той силен като скала е и винаги на нас помага! Дядо! Днес поспри! Една ракия си сипи и наздраве кажи! Нека пием за нашия дядо и втори баща и да му пожелаем само хубави неща! Че той е силен и смел, на всички ни бремето поел! Днес не мисли за нашите проблеми, а за твоите радост и щастие. Те са най-важни за нас! Честит рожден ден!

3. Мили дядо, какво ли днес да ти пожелая аз не зная! Ти с мъдрост и сила си дарен, за туй нека само едно ти пожелая - през всеки един ден от тук нататък да бъдеш само здрав! Здрав да си, това ни стига, за да бъдеш винаги до нас! Обичаме те и за тебе днес чаши за наздраве вдигаме! Честит рожден ден!

4. На пук на това, че днес с още година остаряваш, вътре в себе си ти вечно млад оставаш! В нашите очи ти не остаряваш - напротив! Все по-мъдър ставаш! Бъди все така наша опора! Желаем ти крепко здраве, бистър ум, здраво сърце и винаги усмихнато лице! Честит рожден ден!

5. Честит рожден ден, мили мой дядо! Нека усмивката винаги да е на лицето ти, любовта да е винаги в сърцето ти, здравето винаги в ръцете ти! Ти си имаш от всичко по много - мъдрост, красота и сила! Годините отлитат неусетно, но ти винаги оставаш силен и смел! Нека винаги има поводи за радост и никога да не тъжиш! Искаме само усмивки да има на твоето хубаво лице! Наздраве за тебе, дядо! Честит рожден ден!

Вижте още вдъхновяващи пожелания за пенсиониране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest