Как да сваля жена

Как да сваля жена

Няма никаква причина да ви лъжем, че има на 100 процента сигурна схема или пък методи, с които да свалите една жена. Подобни правила не съществуват.

Винаги е добре да се ориентирате спрямо конкретната дама, нейната предполагаема нагласа спрямо вашите свалки, както и моментното ѝ настроение.

Ще си позволим обаче да ви дадем някои насоки, които считаме, че биха ви били от полза, ако вече сте харесали някоя жена и искате да я свалите.

Никога не подценявайте първите впечатления, които бихте предизвикали у жената!

По дрехите приемат, по ума изпращат е цитат от приказката за Хитър Петър, която определено не е наръчник по свалки. Но в конкретния случай си е самата истина.

Няма как да свалите някоя жена, ако не сте положили малко усилия за външния си вид. Да се появите пред нея с мръсни дрехи, мръсни нокти и обувки или пък с мазна коса, шансът ви да свалите която и да е жена е близък до нулата.

Подбирайте внимателно думите си и не се самоизтъквайте непрекъснато!

Да, жените си падат по успелите мъже. Но постоянно да се перчите с чисто новия си кабриолет, да раздавате прекалено щедри бакшиши на сервитьорките или просто да говорите прекалено много за успехите си, навярно би отегчило повечето представителки на нежния пол.

Дори и да сте преуспял, запазете малко тайнственост около личността си. По-добре е да не се самоизтъквате непрекъснато, а да изглеждате леко загадъчни в очите на жената, която искате да свалите.

Успешна свалка

Бъдете джентълмени!

Чували сме, че жените си падат по лошите момчета и в подобни твърдения има голяма доза истина. Но жените всъщност обичат контрастите - лошото момче да се превърне поне за секунди в добро и нежно създание.

Да е мъж, който типично по джентълментски начин ще им отвори вратата, ще им помогне с покупките или пък ще се притече на помощ, ако са пострадали.

Надали има жена, която да не харесва джентълмени. За да ви е кърпа вързана свалката, към джентълментските обноски ще прибавим и онези малки, но ценни подаръци за жени - бонбони, красиви цветя и т.н., които впечатляват жените.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати