advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Той и тя»Как да я накараме да ни разкара

Как да я накараме да ни разкара

Как да я накараме да ни разкара

Вие сте си хванали приятелка, били сте щастливи заедно известно време, но връзката ви се е изчерпала и сега искате да я прекратите.

Да, звучи просто, но на вас не ви стиска да разбиете сърцето ѝ, защото тя явно още ви харесва и видимо няма никакво намерение да мисли за раздяла.

Не искате да участвате в драматични разговори и леене на сълзи, камо ли пък да си давате втори шанс.

В такъв случай, изходът от тази ситуация е ясен. Трябва да започнете да се държите с нея гадно, за да я разочаровате и тя да ви зареже.

Ако следвате тези съвети, със сигурност ще накарате приятелката си да ви разкара в най-кратък срок:

Спрете да се къпете

Спрете да се къпете, да се бръснете, да се парфюмирате и въобще преустановете всичките си хигиенни навици за определен период от време.

Също така е добра идея да намерите свои стари обувки, които понамирисват, и да ги комбинирате със скъсани чорапи.

Ако приятелката ви направи забележка, задължително отбележете, че това е естественото ви състояние и повече няма смисъл да се правите на такъв, какъвто не сте.

Ако бъдете търпелив и издържите на сърбежите и дискомфорта, със сигурност мисията ви ще се увенчае с успех.

Хранете се некултурно

Как да ме зареже

Няма нищо по-отблъскващо от мъж, който се храни като неандерталец. Бъркайте с пръсти в чинията, мляскайте и шумно облизвайте пръстите си.

За най-добър ефект ви препоръчваме да се храните така и в компанията на приятелките ѝ.

Вкъщи може да дадете по-голяма свобода на въображението си. Бършете омазнените си пръсти в пердето или покривката, яжте чипс, така че да посипете навсякъде и така, докато фантазията ви стигне.

Играйте компютърни игри, докато сте си двамата вкъщи

Ще отнеме около месец половинката ви да се отчае напълно от вас.

Първоначално ще бъде озадачена от новото ви хоби, след това ще потърпи известно време и накрая ще избухне с аргументите, че не я обичате, не се интересувате от нея и шумно ще хлопне вратата от външната страна.

Важно е по време на провеждане на акцията да не чувате, когато ви говори нещо и да си лягате много късно, малко преди тя да стане. На молбите ѝ да излезете и да правите нещо заедно, трябва да отказвате категорично и да показвате незаинтересованост.

Говорете ѝ за старите си гаджета

Уж небрежно започнете да ѝ разказвате истории от миналия си любовен живот. Няма нищо по-неприятно за нея от това да се прехласвате по достойнствата на бившите любови и с умиление и сълзи на очи да си спомняте за тях.

Не се раздавайте в леглото

Как да я накарам да си тръгне

Дори в леглото все още да ви се получава добре, не се поддавайте на изкушението и проявете твърдостта на характера си, ако наистина искате тя да ви зареже.

Когато потърси любовните ви ласки, можете да и кажете, че сте изморен, че ви боли главата или корема. А дори да се стигне до секс, не се раздавайте много и бъдете бързи.

Едно от най-неприятните за всяко момиче неща е да станете от леглото след секс и да започнете да правите нещо без да я целунете или прегърнете. Неприятно, но сигурно, че тя скоро ще си тръгне.

Кажете ѝ, че мразите децата и не мислите да имате такива

Доста отблъскващо изказване, което ще ѝ подскаже, че нямате сериозни намерения към нея и че сте пълен егоист.

Винаги се възмущавайте от крясъците на децата и от всичко, което правят. Кажете ѝ, че няма смисъл да си влагате парите си в дете, което ще ви бъде доживотно бреме, вместо да си ги харчите за себе си.

Също така можете да използвате довода, че светът е пренаселен и по този начин вие се грижите за екологията и оцеляването на планетата.

Дръжте се като лентяй

Спете до късно, пийте по много всякакъв алкохол и хвърляйте фасове и кенчета навсякъде.

Разхвърляйте мръсно бельо и чорапи по пода и започнете да гледате мачове или бокс по цял ден заедно с някой безработен приятел.

Можете да подкрепите действията си като и кажете, че ви е писнало от всичко и повече не ви се живее по правилата на системата.

Измислете си, че имате любовница

Да я накарам да ме разкара

Може да подпъхнете дамски бикини в джоба си, да се напръскате с дамски парфюм в някой магазин или да се намажете с червило по яката.

Подставете уликите и чакайте. На въпросите Какво е това? и Ти изневеряваш ли ми? просто вдигайте рамене.

Дори не е необходимо да лъжете. Въображението на приятелката ви ще намери отговорите на въпросите, които я вълнуват и тя неминуемо ще си събере багажа.

Кажете ѝ истината

Ако все пак се престрашите да бъдете напълно честни, без да използвате клиширани фрази при раздялата, ще постигнете най-бърз ефект и ще бъдете начисто със себе си.

Вярно е, че изглежда варварско да кажеш истината в очите, но в крайна сметка такъв е животът.

Ако вашата истина звучи така Повече не те обичам и не искам да бъдем заедно, но ако искаш може да правим секс, когато имам време, тя със сигурност ще си тръгне мигновено и завинаги.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest