Advice.bg»Статии»Училище и обучение»Училище»Пожелания за раздяла с учителка

Пожелания за раздяла с учителка

пожелания за раздяла с учителка

Учителят има скъпо и значимо място в нашия живот. Той ни дава път за развитие, основа за посяване на знание и безценни житейски уроци, които се отразяват върху нашето превръщане във възрастни хора.

Учителката има незаменима роля в нашето изграждане и узряване. Тя може да се превърне в наш съветник, още един родител и верен приятел. Учителката ни дава опора, подкрепа, насоки и съвети. Нейните функции са изключително важни, затова никой друг не може да заеме нейното място.

Връзката, която изграждаме с учителката, може да се превърне в силна привързаност и обич. Въпреки това, неизбежно такава връзка е обречена на раздяла в даден етап от живота.

При раздялата с учителката е важно да поднесем благодарност и признателност, както и да изразим емоцията от изминалото време, прекарано заедно.

Ето някои оригинални пожелания при раздяла с учителката:

Мило учителко, вие се превърнахте от мой учител в мой приятел. От мой наставник в моя втора майка и от мой ментор в мой модел за подражание.

Искам да благодаря за времето, прекарано заедно – за уроците, за грижите, за съветите, за помощта и подкрепата. Благодаря, че бяхте моя опора и че бяхте мой защитник. Благодаря, че ме приехте под крилото си и ме предпазвахте от трудностите.

раздяла с учителка

Благодаря, че ми подавахте ръка и ме учехте как да се справям с предизвикателствата. Благодаря е малко и не стига, но само така мога да изразя своята признателност към всичко, което ми дадохте. Сега се разделяме, но това не е Сбогом, а Довиждане. Вярвам, че отново ще свързваме пътя си и ще си припомняме за скъпото време, което прекарахме.

Скъпа учителко, днес е нашата раздяла, но не и нашият край. Вие оставихте трайна следа в сърцето ми като всеотдаен, грижовен, мъдър и прекрасен човек. Благодаря, че бяхте мой пример и образец за подражание.

Благодаря за подкрепата, грижите и всеотдайността. Вие ни дадохте уроци, които са важни не само в училище. Признателна съм, благодарна съм и за мен е чест, че бях Ваш възпитаник.

Учителко любима, благодаря! За споделените мигове, за уроците, за съветите, за опората и подкрепата. Вие се превърнахте в мой незаменим приятел и мъдър наставник.

Винаги ще свързвам името Ви с добро и ще Ви пазя специално място в сърцето си. Днес не е раздяла, а само ново житейско начало. Не казвам Сбогом, а До скоро!

Вижте и някои идеи за:

- Оригинални пожелания за рожден ден;

- Вдъхновяващи пожелания за пенсиониране.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest