advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Той и тя»Какво да му подаря за 14 февруари

Какво да му подаря за 14 февруари

Какво да му подаря за 14 февруари

Отминали са коледните и новогодишните тържества, както и шопинг олелията около закупуването на подаръци за всички. Но не забравяйте, че вече е февруари и ви предстои да направите подарък на най-скъпия човек в живота ви - на вашия мъж. Ето няколко идеи, с които ще се опитаме да улесним избора ви на подходящ подарък за Деня на влюбените. Какво да му подаря за 14 февруари?

Себе си

Няма мъж, който да не се развълнува от вида на леко разголено женско тяло, облечено в секси бельо. Възползвайте се от този факт и в никакъв случай не пестете ласките си. Все пак Свети Валентин е ден на влюбените и трябва да бъде отпразнуван подобаващо страстно!

Моден аксесоар

Тук отново можете да развихрите въображението си - вратовръзка, колан, портфейл или пък стилно мъжко бижу, стига въпросният мъж да си "пада" по гривни, обеци, пръстени и т.н. А може пък и да не носи подобни бижута просто защото няма. Кожена гривна или пък пръстен от стомана са хем достатъчно личен, хем достатъчно удачен подарък за Свети Валентин.

Гарафа или сет за вино

Подарък за мъж за Свети Валентин

Освен че на 14 февруари почитаме Свети Валентин, ние честваме и Трифон Зарезан. В случай че вашият партньор е ценител на виното, то надали би имал по-подходящ подарък за него от стилна гарафа за вино или пък луксозни чаши за вино. Червено, естествено.

Настолна игра за възрастни

Не се притеснявайте, вече не е задължително да посетите секс шоп (в случай че това ви притеснява), за да се сдобиете с подобна настолна игра. Предлагат се и в повечето големи книжарници. Досетихте ли се за какво става дума - от онези настолни игри, които са свързани със секс предизвикателства и които биха провокирали мъжкия интерес към вас.

Нещо за спомен

Не си мислете, че мъжете не са романтици. Ако сте убедени, че ТОЙ наистина държи на вас, просто потърсете някоя обща ваша снимка и я поставете в ефектна рамка. Можете да направите дори плакат, а защо не и календар. Все пак е началото на годината, а и надали самите дати биха имали някакво значение за НЕГО. Важното е от стената, на която е окачен календара, да вижда вас. Заедно.

Екскурзия

Подаръци за 14 февруари

Това е много примамлив подарък за мъж за 14 февруари, защото можете да включите и себе си в него. Почивка за двама на някое романтично местенце, без значение дали ще е в България или пък някъде по света. Все пак имайте предвид, че подобен подарък за мъж се прави под формата на ваучер и в никакъв случай с фиксирани дати. Колкото и да се обичате взаимно невинаги е възможно да съчетаете плановете си един с друг.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest