Как да се облека за Нова година

Как да се облека за Нова година

По отношение на облеклото за Нова Година не ви е необходим някакъв специален дрес код, за да знаете, че то трябва да е официално. В крайна сметка това е сбогуване със старата година с всичките ѝ провали и успехи, които сте преживели и посрещане на новата, която може да крие единствено мечти и надежди, да е по-успешна от предходната. Така че отдайте ѝ чест и не се притеснявайте да изглеждате колкото се може по-тържествено и официално.

Не винаги обаче можем да съчетаем официалните дрехи, така че хем да ни прилягат и да ни правят по-красиви, хем и да ни е удобно и комфортно с тях. Ето над какво можете да помислите, когато избирате облеклото си за Нова Година.

Елегантен стил за мъжете

Няма да сбъркаме, ако посъветваме мъжкото съсловие да си облече някой костюм за посрещането на Нова година, но също така е ясно, че не всеки мъж би предприел подобна стъпка. Костюмът просто не е по вкуса на всеки, както и са малко мъжете, които понасят вратът им да бъде опасан от вратовръзка.

Мъже, не се притеснявайте, защото изобщо не е наложително да сте облечени в костюм. Можете просто да си сложите дънки и риза, изключвайки елементи като вратовръзка или пък сако. Важното е да подберете новогодишното облекло, така че да се чувствате напълно комфортно в него.

Рокля за жените

Съвети за новогодишно облекло

Няма по-хубава жена от тази, която е облечена с красива рокля! Роклята подчертава женските извивки, по които толкова милеят господата, но все пак съобразете модела със собственото си телосложение. Както е казал самият Живанши Роклята трябва да следва тялото на една жена, а не тялото да следва формата на роклята.

Цвят на облеклото

Ако трябва отново да прибягваме до думите на известните модни дизайнери, то няма как да не споменем и тези на Ив Сен Лоран, който твърди, че: Няма друго черно, освен ЧЕРНОТО! .

Не забравяйте обаче, че вероятно повечето хора около вас ще са облечени именно в непреходното черно, както и че истинските коледни и новогодишни цветове са червеното, зеленото, златистото и сребристото. Не е задължително да се облечете за Новогодишната вечеря в зелен костюм или пък със златиста рокля, но нищо не ви пречи вместо наметка, да добавите като интересен аксесоар към облеклото си шал, който е в коледни или новогодишни цветове.

Надяваме се нашите съвети за облекло за Нова година да ви бъдат полезни!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати