advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Той и тя»Знаци, че Той иска да скъса с вас

Знаци, че Той иска да скъса с вас

Признаци, че той иска да скъса с теб

Раздялата с мъж може да е доста болезнена. Особено ако той планира да скъса с вас, но не ви го казва направо.

Тук ще ви представим някои от най-често срещаните мъжки подходи, които показват, че Той иска да скъса с вас.

Отделя все по-малко време за вас

Когато един мъж държи дадена сериозна връзка да продължи, Той ще се постарае да подклажда пламъка в нея по един или друг начин. Може да не е най-активният в леглото, но със сигурност ще иска да прекарва възможно най-много време с вас.

При положение, че има намерение да скъса с вас, времето, което би ви "отпуснал" ще е сведено до минимум. Колкото за да се отложи малко момента на самото скъсване.

Вече не го вълнува вашето ежедневие

Раздяла

Ако в началото на връзката ви той ви е звънял всеки ден по телефона, за да ви разпитва как изкарвате деня си, това вече е минало.

Не го интересува дали в офиса сте имали напрегнат ден, дали сте имали проблеми с шефа или колегите ви или пък дали не сте отскочили да обядвате с някоя приятелка. Всъщност не го интересува абсолютно нищо, което веднага би проличало от липсата на елементарни въпроси като: Как си? или Днес случи ли се нещо интересно?

Не го интересува мнението ви

Доскоро Той се е интересувал живо какво мислите върху това или онова. От мнението ви за световните проблеми до мнението ви дали е избрал подходяща вратовръзка за костюма си. Вашето мнение и преценка са били важни за Него. А след като вече не се интересува от тях, вероятно в най-скоро време ще поиска и раздяла.

Критикува ви за всичко

Скандал

Дали ще е по повод начина ви на обличане, начина ви на поведение или пък просто защото днес не сте толкова усмихната, колкото Той желае, важното е да ви критикува. Защото вече не ви намира за толкова очарователна и смята, че е настъпил краят на връзката ви.

Не крои общи бъдещи планове

Тук веднага ще си помислите, че намекваме за това, че Той не прави намек за брак или пък за създаване на семейство. В това отношение мъжете са доста страхливи и не трябва да ги съдите. Дайте им време за осъзнаване на по-сериозните стъпки във връзката ви.

Но ако Той престане да планира каквото и да е с вас - почивка на море, излет на планина, уикенд в някой СПА хотел или просто някоя романтична вечеря, то тогава това е сигурен признак, че не планира нищо, защото не вижда никакво бъдеще за връзката ви и най-вероятно вече иска да се разделите.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати