Защо жените си падат по лоши момчета

Защо жените си падат по лоши момчета

Някога питали ли сте се защо умните, красивите и успешните жени избират за свои партньори мъжете, които са садисти, нарциси и тирани?

Все пак около тях има толкова много добри и почтени мъже, но въпреки това те биват привлечени от партньори, които далеч не могат да се нарекат идеалната половинка.

Защо дамите често избират емоционално незрелите мъже или иначе казано защо жените си падат по лоши момчета?

- Неумението на слабия пол да отличи харизматичния партньор от психически нестабилния;

- Навика на дамите да възприемат агресията като показател за сила и безопасност;

- Търсенето на аржентински страсти в замяна на истинска, но спокойна любов;

- Неумението да ценят истински милите жестовете и отношение, тъй като подобно поведение е било норма в тяхното семейство;

- Ниска самооценка (жената не вярва, че заслужава повече);

- Надеждата, че все пак мъжът до нея ще се промени.

Понякога, ако са замесени деца, жената е зависима от лошото момче до себе си не само емоционално, но и финансово.

Жените харесват лоши момчета

Другото много важно е това, че тези мъже са отлични манипулатори и могат да направят така, че дори те да са виновни, могат да прехвърлят чувството на вина върху жената.

Помнете, че колкото повече емоции и сили влагате в една видимо неперспективна връзка, то толкова повече се заплитате в нея и след това ще ви е много трудно да прекратите тези отношения.

Дори и да имате деца, това не е причина да търпите лошото отношение към себе си и децата ви да свикват с този модел на поведение, приемайки го за норма.

Много по-добре е сами да отглеждате децата си, но да им дадете добро възпитание.

В началото, лошите момчета могат да ви се струват много сложни личности. Тогава жената започва да приема емоционалната нестабилност за харизма.

Започва да ви се струва, че този партньор може да ви защити от всички неприятности в живота, да ви подари така желаното чувство на безопасност.

Защо жените биват привлечени от лоши момчета

Проблемът в случая е това, че си слагате розовите очила, превръщайки негативните страни на мъжа до вас в плюсове.

Другата най-често срещаната причина жените да си падат по лоши момчета е това, че те търсят драма и страст в отношенията си.

Тези жени предпочитат семейните скандали и драмата за сметка на романтиката. И тираните успяват да подарят това усещане на жертвата си.

В един момент тези отношения вече преминават на друга фаза, а именно токсичната любовна връзка, от която вече е много трудно да се избягате, ако не ви помогнат вашите близки. Това се превръща в истинска зависимост.

Важно е да цените себе и да помните, че вие заслужавате нещо много повече от подобни отношения, в които вие сте просто жертва.

Именно затова, ако усетите подобно поведение на мъжа до вас, то трябва да прекъснете всякаква връзка с него, а не да се надявате напразно, че той ще се промени и ще започне да ви носи на ръце.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати