Подарък за мъж

Подарък за мъж

Сигурно ви се е случвало да изпаднете в затруднение, когато трябва да избирате подарък за мъж. Ето защо тук решихме да ви подхвърлим няколко идеи за мъжки подаръци, върху които можете да помислите.

1. Дрехи и аксесоари

Избирането на панталон или риза е трудно начинание, защото няма как да сте сигурни, че ще улучите точния размер. Това са дрехи, които мъжът трябва сам да си закупи. Доста по-лесно бихте се ориентирали в размерите обаче, ако решите да закупувате някоя тениска или пък спортна блуза. А защо не и екип или пък шал на любимия футболен отбор?

Като споменахме шал, явно дойде време да насочим вниманието ви и към други аксесоари, които са подходящи за подарък на мъж- колан, портфейл, вратовръзка (ако той носи), луксозна запалка (не е необходимо въпросният мъж да пуши, защото се знае, че един джентълмен винаги трябва да е подготвен, за да запали цигарата на някоя дама) или дори кожена гривна. Знаем, че има много мъже, които се радват толкова на бижутата, колкото и ние, дамите.

2. Козметика

Подарък за мъж

Надали искате да сте прекалено традиционни в подаръците си и затова бихме ви посъветвали да не избирате от онези предварително опаковани подаръчни комплекти. По-добре изберете някой по-скъп мъжки парфюм (внимавайте откъде ще го закупувате, защото има и не малко ментета) или пък нещо съвсем нетрадиционно - истински бръснач за бръснене. От онези, които сте гледали в по-старите филми или пък сте виждали в дома на дядо си. И не си мислете, че това е отживелица. Напротив. Все повече мъже започват да откриват удоволствието от това да държат в ръцете си истински бръснач и да могат да се похвалят, че могат да бръснат брадата или мустаците си с него.

3. Оборудване за свободното време, изкарвано на въздух

В случай че мъжът, на когото ще правите подарък, си пада по риболова, тогава би била чудесна идея да му подарите качествена въдица (ясно е, че той си има, но е и ясно, че не би имал против да прибави още една към колекцията си), пластмасово куфарче за рибарски принадлежности или всичко останало, което се сетите, че би му влезнало в употреба, когато е на риболов.

Подарък за мъж

Не всеки мъж обаче обича риболова. Тогава помислете с какво би трябвало да разполага, ако иска просто да отиде на излет в планината или пък да организира пикник на открито. Вариантите са много - туристическа раница, термос или чаша, запазваща температурата на напитките по-дълго време, сгъваема маса или стол, скара за излет, кошница за пикник с всички необходими за целта прибори и какво ли още не. Ние ви подаваме само идеи, а вие сами си ги "избистрете" в главата. Успех!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати