Съвети при избора на облекло за фирмено парти

Избор на дрехи за фирмено парти

Как да се облечем за фирмено парти? Това е въпрос от първостепенно значение за всяка жена, която посещава различни корпоративни празнични събития. Трябва да се каже, че тази задача не е лесна, защото трябва да намерите златната среда между строгото облекло и екстравагантната и свежа визия.

Трябва да се помни, че фирмените партита, независимо къде и под каква форма се провеждат, си остават бизнес събития. Практиката показва, че по-нататъшното ви кариерно израстване в една компания до голяма степен ще зависи от вашето поведение и външен вид. Затова трябва да знаете основните принципи на корпоративния дрескод и да се съобразявате с тях.

Как да се облечеш за фирмено парти

Когато избирате дрехи, помислете за мястото на партито. Ако е в ресторант, добре е да носите вечерна рокля и да подчертаете нейната елегантност с красиви бижута.

Разбира се, за такъв специален случай се нуждаете и от празнична прическа, за да изглеждате адекватно. Ако срещата е през деня в изискано кафене, най-подходяща коктейлна рокля и обувки на висок ток.

Ако е съвсем неформална, отново може да бъдете елегантна дори и в по-спортно облекло, например с панталон, женствена туника или оригинална блуза и удобни обувки на равна подметка.

Ако фирменото парти се провежда в офиса, тогава дрехите ви трябва да бъдат избрани в по-делови стил. Добър вариант е костюм или комплект пола-блуза-сако.

Фирмени дрехи

Как да се облека за фирмено парти

Сдържана елегантност. Стилистите съветват да избягвате смели стилове и прекомерно много аксесоари. По-добре е да дадете предпочитание на простата кройка и да подчертаете своята индивидуалност с помощта на оригинално бижу. Трябва да комбинирате дрехите по най-добрия начин.

Изборът на аксесоари за роклята е важен въпрос, защото това е щрихът, който ще завърши вашата ефектна визия. Решете сами какво да предпочетете: изящна брошка, нежно колие, оригинални обеци.

Подходящо облекло за фирменото парти са едноцветните дрехи в пастелни нюанси или класическото черно-бяло, благородното сиво, омайващото тъмно синьо, наситеното лилаво, богатото бордо.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати