Как да впечатля момиче?

Как да впечатля момиче?

В дигиталния свят, в който онлайн запознанствата стават все по-лесни, все още ли е необходимо да ухажваш момичето, което харесваш? В това забързано време, когато свалките за една нощ са все по-често край нас, все още има хора, които се опитват да намерят любовта по старомодния начин.

Да си признаем – дамите искат да се почувстват специални. А и кой не иска? Повечето момчета обаче не са свикнали да изразяват чувствата си с действия.

Но когато става въпрос за момичето на мечтите им, те наистина биха положили неимоверни усилия да спечелят сърцето на избраницата си.

За да впечатлите едно момиче, не е нужно да бъде екстравагантни или да им подарявате скъпи неща. Всъщност най-ефективните неща са онези, които не струват нищо. Понякога хората си мислят, че колкото по-скъп е подаръкът, толкова по-голям шанс имат да ги забележат. Но запомнете – важни са малките жестове!

Важно е да бъдете романтични, за да впечатлите едно момиче. Това я кара да се чувства специална и активизира пеперудите в корема. За тези мъже, които нямат никаква идея как да спечелят сърцето на любимата, ето няколко трика:

Бъдете честни за намеренията си

Кажете на момичето какви са истинските ви намерения. Понякога, когато правите много мили неща за една дама, без обаче да сте сигурни в желанията си, жената получава смесени сигнали. Момичетата анализират всичко, което правите или казвате. Затова не трябва да я оставяте с усещането, че има нещо скрито-покрито. По-добре ѝ кажете какво наистина мислите и какви са честните ви намерения.

Опознайте я

Важно е да познавате момичето, което харесвате много добре. В сърцето на всяка жена се крие много повече, отколкото показва. Ако наистина искате да я впечатлите, най-добре започнете като проявите интерес за нейната същност, за нещата, от които се интересува. Не се колебайте да задавате въпроси, но уважавайте решението ѝ, ако не иска да ви отговори, защото въпросът е твърде личен и я натъжава. За плюс се счита и ако сте добър слушател. Когато тя ви споделя нещо, слушайте внимателно и с разбиране. Това ще ѝ покаже, че ви е грижа за нея.

Бъдете джентълмени

Бъдете джентълмен, за да впечатлите момиче

Отворете ѝ вратата, купете ѝ цветя, дръпнете ѝ стола или ѝ дайте якето си, когато ѝ е студено. Това са все малки неща, които обаче имат огромна символика. Това ще ѝ покаже, че все още има джентълмени на този свят. Не е нужно да правите нещо грандиозно, за да спечелите сърцето ѝ. Важно е да се държите като истински джентълмен и да я уважавате.

Накарайте я да се чувства специална

Направете ѝ комплимент, напишете ѝ писмо. Това са все старомодни неща, благодарение на които любовта ѝ е в кърпа вързана. Може да ви се струва незначително, но повярвайте – ефектът за дамата ще бъде огромен. Ако я накарате да се чувства специална, дори с най-малкото нещо, ще направи деня ѝ специален.

Не се състезавайте с нея

Не всичко е състезание. Не е нужно винаги да сте най-добрият. Момичетата възприемат такова поведение като заплаха. Може да имате големи мечти и да се целите високо, но никога не изпълнявайте целите си с цената на всичко.

Разбирайте се с приятелите ѝ

Как да впечатля момиче?

Момичетата обичат мъже, които се разбират с приятелите ѝ. Това ѝ показва, че сте мил човек, който лесно се сприятелява с хората. Все пак трябва да има някакви граници. Ако се сближите прекалено с приятелките ѝ, това може да я отблъсне.

Отнасяйте се с хората с уважение

Когато момичето, което харесвате, вижда, че се отнасяте към майка си или към която и да е жена в живота си с уважение и доброта, тя наистина ще бъде впечатлена от вас. Това не означава, че трябва да се преструвате. Обичта изисква чисто сърце.

Обличайте се хубаво

Това не означава, че трябва да носите скъпи дрехи. Няма проблем, ако си носите тениска и дънки, но се уверете, че те са чисти и миришат добре. Това показва, че имате добра лична хигиена (което само по себе си е впечатляващо).

Бъдете себе си

Как да впечатля момиче?

Това е може би най-изтърканото твърдение, но е и най-важното. Лесно е: каквото и да правите, за да я впечатлите, уверете се, че не се престаравате и не сте фалшив. Никой не иска да излиза с фалшив човек.

Всички момичета са различни и имат различни вкусове и интереси. Но запомнете, че всичко, което правите, трябва да бъде искрено. Не действайте, само защото така трябва.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Популярни