advice.bg»Съвети»Как да бъдете романтични?

Как да бъдете романтични?

М. ГеоргиеваМ. Георгиева
Новак
512019
Как да бъдете романтични?

Събрахме за вас докосващи истории от живота на влюбените. В тях определено ще намерите прекрасни идеи, които реализирайки може да впечатлите най-близкия си човек. Ето някои романтични неща, с които да трогнете половинката си.

1. Можете да направите неочаквани изненади, дори и да сте далеч от любимия човек.

Миналата година Андрей беше в командировка в деня на Свети Валентин. Той тайно заведе майка ми в града, за да мога да прекарвам време с нея, докато него го няма. Двете с майка ми имахме резервирана маса в ресторант и платен масаж в любимата ни спа зона. Бях шокирана, когато отворих вратата, а там - мама. Невероятна изненада!

2. Пишете си един на друг мили бележки.

Михаил и аз имаме бележник, в който си оставяме бележки един на друг. Знам, че когато се събудя или се прибера след натоварен ден, ще прочета в тетрадката точно това, от което се нуждая след натоварения ми ден.

3. Може всяка вечер да бъде вечер за срещи.

Гаджето ми и аз живеем заедно. Но нашата вечеря заедно никога не е просто рутина. Ние планираме менюто си, готвим и ядем всеки ден заедно. Така откриваме възможността да бъдем сами помежду си и да се отпуснем. Това е нашият ритуал, който аз ценя.

4. Кажете Обичам те с действията си.

Гаджето ми не прави грандиозни и крещящи жестове. Тихата романтика е най-подходяща за него. Той винаги отваря вратата за мен, отстъпва ми мястото до прозореца в самолета. Всички тези малки неща като че ли ми казват: „Обичам те“. Отново и отново. Гаджето ми обича ефекта на изненадата. Понякога проверявам пощенската си кутия и намирам там нов музикален запис или интересна книга от „мистериозен“ подател. Това е толкова прекрасно!

5. Всеки ден намирайте време за неочаквани срещи.

Обичам пикници. Вземете храна с вас от любимия си ресторант и отидете в парка за обяд с любимата ми. Понякога, когато той не може да напусне работа, изведнъж се появявам на вратата на кабинета му с вкусна храна. Какъв по-приятен начин да бъдем романтични!

6. Помагайте си един на друг, когато е необходимо.

Най-романтичното нещо, което Димитър може да направи за мен, е да сложи чистите съдове на техните места, да опакова храната в кутиите за обяд и да заведе дъщеря ни на училище. Може да не звучи толкова секси, но просто е страхотно за мен!

7. Намерете начин да се опознаете истински.

В самото начало на връзката ни Даяна предложи да си задаваме въпроси по електронната поща и да им отговаряме. Тя смяташе, че това е забавен начин да се опознаем. Миналата година, след 9 години брак, тя ми представи книга с въпроси и отговори, съставена от нашата кореспонденция в продължение на 3 години. Така всъщност научихме много един за друг. И беше забавно да я препрочитам заедно отново.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
Общо гласували: 1
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати