Advice.bg»Съвети»Как да видя кой ми гледа профила в Facebook

Как да видя кой ми гледа профила в Facebook

Как да видя кой ми гледа профила в Facebook

Фейсбук е сред най-големите социални мрежи в света. За разлика от други обаче, Фейсбук не предлага опция да се вижда кой е посещавал профила ни.

Има начин обаче, чрез който можете да разберете кой е посещавал вашият Фейсбук профил. В интернет има приложения, които обещават достъп до посетителите ни във Фейсбук.

Фейсбук обаче многократно е доказал, че тези приложения са фалшиви и не вършат никаква работа. Ако все пак искате да видите кой ви е разглеждал профила в социалната мрежа, то има начини за това.

Ето кои са те:

- Ако сте с Android, има безплатно приложение, което се казва "Кой е гледал моят профил". Това приложение показва кой е гледал вашият фейсбук профил. Можете да си го изтеглите от Гугъл плей, след като го инсталирате, трябва да кликнете върху бутона "Connect to Facebook". След това трябва да въведете вашите лични данни и това приложение ще събере информация за онези, които са посещавали вашият профил. Списъкът на тези, които разглеждат профила ви, редовно бива актуализиран;

- Приложение, наречено Profile Stalkers, работи по абсолютно същия начин като горното приложение. След като го инсталирате, трябва да дадете достъп до вашият профил и ще ви бъде предоставен списък с хората, които последно сагледали профила ви;

- Социален профил - това е вид разширение за Chrome, което ви дава достъп до посетителите на вашият профил във фейсбук. След като бъде инсталирано, ще забележите, че редът "посетители" ще се появи в менюто на фейсбук. Когато кликнете върху него, ще видите посетителите си.

Вижте още:просоциално поведение - какво е това?

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати