advice.bg»Съвети»Как да разбера кой ме е блокирал във Facebook

Как да разбера кой ме е блокирал във Facebook

Как да разбера кой ме е блокирал във Facebook

Чудите се как да разберете, че някой ви е блокирал във Facebook или ви е премахнал от списъка с приятели.

Ако не можете да намерите неговия профил, той или ви е блокирал или е изтрил акаунта си. За съжаление, без да се свържете лично с този потребител, човек не може да бъде напълно сигурен за причината за проблема. Но все пак, как можете да проверите?

Как да разбера кой ме е блокирал във Facebook

Проверете името му от профила с основната търсачка на Facebook. Ако намерите профила в раздела Хора, тогава неговият профил все още е активен и той просто ви е премахнал от приятели.

Ако няма профил, той може да е изтрил акаунта си или да е блокирал достъпа ви. Възможно е също така той да е повишил нивото си на поверителност толкова високо, че вече да не може да бъде намерен във Facebook. Ако все още сте намерили неговия акаунт, опитайте да щракнете върху него. Ако не сте блокиран, ще видите ограничена информация за неговия профил.

- Проверете дали профила на човека, който ви е блокирал, го има в списъка с приятели на страницата на ваш общ приятел, Ако неговото име и профилна снимка не са тук, този потребител или ви е блокирал, или е изтрил своя акаунт. За да проверите за акаунт, трябва да попитате за това приятеля, на чиято страница сте в момента.

- Проверете в общи групи. В търсачката на групата, където човекът, който мислите че ви е блокирал, изпишете името от профила му. Ако сте сигурни, че той е публикувал и коментирал в групата, но не намирате публикациите му, със сигурност ви е блокирал.

- Проверете в публикации и коментари, в които сте го отбелязвали или е отбелязан от други хора. Ако името му излиза без да можете да направите връзка кум профила му след щракане върху него, значи ви е блокирал.

- Друг начин е чрез използване на функцията Съобщения (Месиджър). Този метод ще работи само ако вие и човекът, който смятате, че ви е блокирал, сте изпратили съобщение поне веднъж. Намерете разговора с човека, който смятате, че ви е блокирал. Кликнете върху в горния десен ъгъл на прозореца за разговор. Щракнете върху този бутон, за да се покаже падащо поле отдясно на разговора. Намерете линк към неговия профил. Ако няма връзка в секцията „Facebook профил“ на страничната лента, потребителят ви е блокирал или е изтрил акаунта си.

- Попитайте общ приятел. Ако имате проблеми с достъпа до профила на потребител, който смятате, че ви е блокирал, трябва да се свържете с приятел, който също е приятел на този потребител, и да попитате дали профилът му е активен. Ако той потвърди, че профилът му е активен, значи сте блокирани.

- Свържете се лично с този потребител. В крайна сметка единственият начин да разберете със сигурност дали потребител ви е блокирал е да го попитате лично. Ако решите да го направите, уверете се, че въпросът ви не е заплашителен или груб. Трябва също да се подготвите за факта, че той наистина ви е блокирал, колкото и да ви е трудно да го приемете. Направете това само в краен случай. Например, ако стар приятел ви е блокирал, трябва да говорите с него, за да спасите приятелството си. В противен случай трябва да приемете и да продължите с живота си.

Вижте какво е просоциално поведение.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати