Advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Фамилия»Вдъхновяващи пожелания за пенсиониране

Вдъхновяващи пожелания за пенсиониране

пожелания за пенсиониране

Пенсионирането е изключително символичен празник на възрастта и узряването, с който се бележи началото на важен житейски етап от човешкия живот.

Пенсионирането може да настъпи в различна възраст от живота на хората, но независимо от това, той носи еднаква емоционална тежест и вълнение.

Обикновено пенсионирането се смята за специален повод, който събира пенсиониращият се човек с неговите близки. За да се украси този празник и да се превърне в още по-специален ден, то важна роля играят пожеланията. Те се поднасят от гостите към пенсиониращия се човек, за да се изразят нежни и топли чувства и послания. В следващите редове вижте и някои оригинални пожелания по повод пенсиониране:

За жена

Днес имаш специален празник, на който честваш и празнуваш живота си дотук. Ти показа какво е сила, борбеност, женственост и безкрайна добрина. Ти изпълни тези години с човечност, прекрасни мигове и забележителни успехи. Пожелавам ти да пишеш в своята книга на живота още стотици пъти по толкова постижения, запомнящи се мигове и моменти на щастие с любимите хора!

За мъж

Пенсионирането не е край на младостта, а е началото на помъдряването. Затова бъди мъдър и пиши своята история с достойнство, борбеност и човечност, каквото си показвал досега. Нека животът ти да бъде изпълнен с още повече незабравими мигове на щастие, обич, успехи и безкрайна радост!

оригинални пожелания за пенсионери

За баба или дядо

Баба като теб е дар от Бога! Днес празнуваме твоята мъдрост, добрина и всеотдайност. Ти си нашият пример и нашата опора. Нека от тук нататък срещаш по пътя си само радост, успехи, щастие и веселие!

Дядо, ти си нашият герой! Днес е началото на нов етап в твоя живот, в който да градиш още забележителни подвизи като човек, съпруг, баща, дядо и приятел. Нека новото начало ти донесе само здраве, щастие, късмет и обич! Мъдростта да бъде твой покровител, здравето твой спътник, добротата твой закрилник и радостта твой най-добър приятел!

За родител

Мила мамо, днес ти започваш нов житейски етап от живота си, в който не узряваш, а помъдряваш. През годините дотук ти показа какво значи истински достоен човек – трудолюбив, интелигентен, добър и безкрайно красив. Ти си нашата опора, светлина и сила. Благодарим ти за всичко, направено за нас! Ти си нашият герой, честит празник!

Скъпи тате, пенсионирането бележи твоето ново начало като мъдър, достоен и прекрасен човек! През годините ти беше наш пример, опора и модел за подражание. Продължавай да ни показваш как се живее праведно и пълноценно, за да следваме твоите стъпки и да бъде, достойни като теб!

Вижте и някои идеи относно:

- Пожелания за рожден ден на колега или колежка;

- Пожелания за класния ръководител;

- Оригинални пожелания за новородено.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest