Advice.bg»Статии»Свободно време, Почивка и Пътуване»Пожелания за класния ръководител

Пожелания за класния ръководител

Пожелания за учител
Снимка: pixabay.com

Класният ръководител е човекът, който ни дава основите на познанието и житейското личностно израстване. Ролята на класния ръководител е незаменима и изключително важна, затова този учител има най-специалното място в периода на ученето.

Класният ръководител е този учител, който прекарва най-голяма част от времето с нас. Той има ролята да превърне класа в семейство, което е сплотено, толерантно и приятелски настроено. Именно функция на класния ръководител е да ни научи на важните неща на живота – не само да се усвояват знанията от училище, но и да се проявява разбиране, разбирателство, взаимна подкрепа и сплотеност.

Ето защо пожеланията към класния ръководител трябва да носят специално отношение, изпълнено с емоции като уважение и признателност.

Какви пожеланията можете да поднесете на своя класен ръководител според повода?

Пожелания за класния ръководител за рожден ден

Честит рожден ден, скъпа учителко! Желая Ви обич да топли сърцето Ви, доброта да изпълва душата Ви, щастието да огрява дните Ви и успехи да осмислят дните Ви. Вие сте човек за пример, който притежава добро сърце, безкрайна мъдрост и несравнима сила. Благодаря Ви, че от учител се превърнахте в наша втора майка, модел за подражание и най-близък приятел!

Пожелания за класния ръководител за имен ден

Пожелания за класния ръководител

Честито да бъде името Ви, учителко скъпа. Вашето име е специална част от моя живот, защото винаги ще ми напомня за незаменим и скъп учител, както и за верен и всеотдаен приятел. Вие ни давате знания, но и неписани житейски уроци.

Вие сте главата на нашето семейство и сърцето на нашия клас. Благодарение на Вас ние градим успешно пътя си и се превръщаме в достойни млади хора. Пожелавам Ви да бъдете здрава, щастлива и безкрайно обичана. Нека всяка Ваша мечта се превърне в реалност!

Пожелания за класния ръководител за завършване

Скъпа учителко, днес се разделяме, но нека не отстъпваме място на тъгата. Вие си извоювахте незаменимо място в моето сърце – като любвеобилен и всеотдаен човек, като мъдър и възхитителен учител, като верен и услужлив приятел. Радостта, че ви срещнах и бяхте дълги години част от моя живот, надделява над тъгата, че трябва да разделим своите пътища. Такъв учител като вас е незаменима награда, но това не е Сбогом, а само Довиждане, защото нашите пътища ще се срещат отново.

Вижте още:

- Пожелания за рожден ден на колега или колежка;

- Какво да подаря на учителката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest