Най-предпочитаните цветя за булчински букети

Най-предпочитаните цветя за булчински букети

Всяка бъдеща булка желае да изглежда прелестно и възхитително в най-вълнуващия и емоционален момент от нейния живот – сватбения ден! Тя подхожда с внимание и прецизност към всеки един детайл, свързан с перфектната ѝ визия.

Булчинският букет е важен аксесоар, който придава елегантен и изискан завършек на пленителния ѝ тоалет.

Природата е изключително щедра към нас и ни е дарила с богато разнообразие от различни видове прекрасни цветя, всяко от което носи своето очарование.

Изборът на цветя за сватбения букет е личен и индивидуален според вкуса и усещането на булката, но има няколко вида, които са най-предпочитани.

Рози

Истинска класика! Розите са най-разпространеният избор на цветя за сватбен букет. Тези цветя символизират любовта и страстта, особено ако са червени. Обикновено техният цвят е съобразен с темата и основния нюанс на декорацията на празненството, но разбира се това не е задължително правило.

Орхидеи

Орхидеи за сватбен букет

В последните години орхидеите се превърнаха в истински хит и са предпочитани от все повече дами. Те символизират чувственост, красота и изящност и придават на всяка булка царственост и елегантност. Съществува истинско разнообразие от цветови съчетания и форми, с които може да се направи перфектният булчински букет.

Лилиуми

Нежни и възхитителни, с големи пъстри цветове, лилиумите пленяват с омайния си аромат. Те са символ на честта, истината и величието. С тях се оформят прекрасни, елегантни булчински букети.

Хортензии

Сватбените букети, в които главна роля играят хортензиите, добиват все по-голяма популярност и биват предпочитани от немалко булки. И има защо! Пищните и кичести цветове на хортензията са пленителни, елегантни и много романтични. Могат да се намерят в различни багри при това на доста разумна цена.

Лалета

Булчински букет от лалета

Нежните и изящни, лалета са предпочитан избор на повечето дами, на които им предстои да се венчаят през пролетта. Те са символ на съвършената любов и могат да се намерят в най-разнообразни цветове.

Лалетата придават неповторима елегантност на всяка цветна аранжировка и биха могли да се използват както в комбинация с други пролетни цветя, така и самостоятелно.

Фрезии

Със своите невероятно нежни цветове и благоуханен аромат, фрезиите са истинско вълшебство на Майката природа. Те символизират доверие и невинност. Използвани самостоятелно или комбинирани с други флорални видове, фрезиите оформят изящни, романтични и възхитителни булчински букети.

Божури

Красивите божури не случайно са често предпочитани цветя за направата на сватбени букети. Освен че грабват вниманието с неустоимата си прелест и завладяващ пролетен аромат, те символизират любовния романс, щастливия брак и късмет в любовта.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати