Защо мъжете не харесват тъщата

Защо мъжете не харесват тъщата

Разнообразието за вицове, свързани със свекърви и тъщи е толкова голямо, че е трудно човек да си представи кои биха спечелили първо място.

Тук обаче ще се занимаваме само с тъщите и вместо увод към темата ще ви припомним някои култови шегички, свързани с тъщата.

Например, когато съпругата ви ви попита дали не сте забравили, че майка ѝ има рожден ден, а вие отговаряте нещо от рода на Е, как не ѝ омръзна най-накрая!

Или онази, в която се разправя, че на мъж, комуто отвлекли тъщата, поискали един милион като откуп, само и само да не я клонират.

Сега да подходим малко по-сериозно към въпроса защо голяма част от мъжете не харесват тъщите си, като естествено си дайте сметка, че това, което ще изброим касае и свекървите.

Тъщата може да ви дойде на гости, когато си пожелае

Ами да, една майка може да посети дъщеря си винаги, когато пожелае.

Това, че зет ѝ има свободен ден и иска да се разхожда в дома си по гащи, да си отвори бира и да гледа мач, или още по-лошо - да прави секс с жена си, не би била пречка за една тъща.

Което се обяснява и с цитати като този, че любовта към тъщата се измерва само и единствено в километри.

Или пък с небезизвестната приказка: Тъщата дойде на гости. И неусетно как, за няколко дена, всички се почувствахме като нейни гости.

За тъщата никога няма да сте достатъчно добър за дъщеря ѝ

Повечето мъже на харесват тъщите си

Неодобрителните погледи, които се усещат от страна на една тъща могат да накарат съпруга да мисли дори, че тя е започнала да манипулира собствената му жена.

А, това си една доста добра причина мъжете да не харесват тъщата.

Защото една майка често остава най-добрият и верен приятел на дъщеря си. Дори се усеща не само нейната манипулация, но и чист заговор. Но за едни майка, а за други - тъща, както се казва.

Тъщата винаги ще ви дава наставления за това и онова

Нормално е тъщата да помоли зет си за помощ. Например да я посрещне от гарата/летището, да ѝ помогне да натовари багажа си.

Дотук нищо странно. Само че вероятно ще се започне с командване, следене, подозрителни погледни и хапливи реплики и забележки. Подобни приказки, които биха досадили не само на всеки зет, но и на всяка снаха и заради които въобще няма да питаме защо мъжете не харесват тъщата.

Виж повече

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати