Advice.bg»Съвети»Как да се запиша за Стани богат

Как да се запиша за Стани богат

Как да се запиша за Стани богат

Getting Rich или Стани богат на български е първият международен формат, реализиран в България, който е версия на британския оригинал Who Wants to Be a Millionaire.

Предаването стартира за пръв път на телевизионния екран през май 2001 г. и бързо се превръща в едно от най-популярните и гледани телевизионни предавания в българския ТВ ефир.

С годините се разраства и днес е символ на първокласно телевизионно съдържание и гарантирано забавление чрез творческо споделяне.

С юбилейните си излъчвания Стани богат предлага на зрителите на bTV ново, богато съдържание с интересни актьори, богата гама от емоции, динамични любопитни игри, драматични сценарии и най-важното - забавление и време за цялото семейство, като всеки може да научи нещо ново от въпросите в предаването.

Освен класическите въпроси с отговори и възможността за използване на жокери, както и голямата награда от 100 000 лева, правилата включват нови елементи, даващи добавена стойност и различен модерен облик на световноизвестната видео игра. Освен в ефира на bTV, предаването се излъчва и в онлайн платформите на bTV Media Group.

Играта Стани богат, възпитала поколения българи, вече е отворена за регистрация. Популярното предаване се завръща на екраните на bTV тази есен след почти двегодишна пауза.

Всеки, който иска да провери знанията си и да придобие нови знания, може да се регистрира онлайн. Регистрацията в предаването се случва от следният линк: https://sbogat.com/register/.

След попълване на дълга анкетна карта, записването Ви за Стани богат ще е факт.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати