advice.bg»Съвети»Какво значи, ако те сърби носа отляво

Какво значи, ако те сърби носа отляво

Какво значи, ако те сърби носа отляво

Ако ви сърби носа от лявата страна, това значи, че много скоро ще получите някакви вести, които за жалост ще бъдат лоши. Ако ви сърби носа от лявата страна, може просто нещо да ви дразни по кожата.

Ако ви сърби лявата ноздра, това може да означава, че ви очакват малки неприятности. Ако пък сте жена и сте бременна, съществува поверие, според което ако една бременна жена я сърби лявата страна на носа, това означава, че тя ще роди момченце, ако я сърби дясната страна - момиченце.

Ако имате постоянен сърбеж в носа, независимо в коя част и това ви безпокои, тогава най-вероятно не става въпрос за суеверия и поличби. Ако носът ви сърби постоянно, може би имате някакъв физиологичен проблем или имате раздразнения по кожата.

Според някои психолози, ако човек се опита да излъже, той несъзнателно почесва или разтрива носа си. Вече знаете какви могат да бъдат причините за сърбежа на носа. Ако сърбежът е постоянен и не е просто от време на време, то е необходимо да се консултирате със специалист. Надяваме се да сме ви били полезни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати