Подходящ подарък за снаха

Подходящ подарък за снаха

Сигурно изпадате в голямо двоумение, когато трябва да изберете подарък за снаха си, независимо дали става въпрос за коледен подарък, подарък за рожден или имен ден. Както и независимо дали харесвате снаха си, или не. Просто се налага да ѝ подарите нещо.

Тук ще ви предложим няколко идеи, към които можете да се насочите.

Арома лампа с етерични масла

Сещате ли се за какво става въпрос? За онези дифузери, които хем ароматизират приятно дома, хем и овлажняват въздуха в него. Подобна джаджа е много подходящ подарък за снаха.

Ваучер за масаж

Да подарите на снаха си ваучер за козметик може да се приеме и като обида от нейна страна, но съвсем друг е въпросът с ваучер за масаж. Подходящ подарък за всяка жена.

СПА уикенд за двама

С подобен подарък ще уцелите право в десетката, защото няма да зарадвате само снаха си, но и собствения си син. Проучете обаче добре предварително къде искате да ги изпратите, защото някои прекалено рекламирани хотели всъщност не предлагат кой знае какви СПА глезотийки. И в никакъв случай не избирайте фиксирани дати, а оставете правото на двойката сама да си ги избере.

Козметичен комплект

Козметиката е подходящ подарък за снаха

В почти всички дрогерии се предлагат готови козметични комплекти, които са подходящи за подарък. Ако знаете пък какъв е любимият парфюм на снаха ви, още по-добре.

Кутия за бижута

Трудно бихте избрали красиво бижу за снаха си, защото това е прекалено персонален подарък и не се знае дали ще бъде одобрен. В крайна сметка всеки човек има собствен вкус. Ако сте забелязали, че снаха ви обича да носи разнообразни бижута обаче, то най-вероятно тя ще има нужда от кутия, в която да ги държи. И практичен, и оригинален подарък.

Електрически уред

Тук можете да импровизирате доста в зависимост от това дали имате снаха, която предпочита да прекарва часове пред огледалото или пък такава, която е истински факир в кухнята. В първия случай можете да заложите на скъп сешоар или пък преса за коса, а във втория - на някой уред, който би ѝ бил в полза за домакинските ѝ дейности- блендер, кухненски робот или пък мултикукър.

Семеен портрет

Снабдете се със снимка, на която снаха ви е заедно със сина ви и я дайте на художник, който да я превърне в семеен портрет. Ако сте сигурни, че снаха ви е с добро чувство за хумор, можете дори да поръчате карикатура. Би се получих страхотен подарък за снаха.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати