advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Фамилия»Подходящ подарък за свекърва

Подходящ подарък за свекърва

Подходящ подарък за свекърва

Когато избирате подарък за близък човек, вие лесно бихте се ориентирали какво той би желал да получи, но когато става въпрос за собствената ви свекърва, положението не изглежда никак розово. Дори и да сте имали късмета да попаднете на симпатична свекърва, която не е особено претенциозна.

Ето защо тук подбрахме няколко идеи за подходящ подарък за свекърва.

Чанта или портмоне

Всяка жена би се зарадвала на чанта или портмоне, което важи и за свекървата. Естествено, когато подарявате подобен аксесоар, не е необходимо да "гоните" последния писък на модата, а да се съобразите с нейния вкус. За по-сигурно заложете на традиционни цветове като черно, кафяво, сиво или бежово.

Шал

Шалът е много удачен подарък за свекърва. Не пестете пари и задължително се "напасвайте" със сезона, в който се очаква от свекърва ви да го носи. Ще е крайно неудачно да подарите плетен шал лятно време или пък ефирен шал от тънка материя през зимата.

Бижу

Бижута за свекърва

Бижу можете да подарите единствено ако свекърва ви носи бижута. Ако случаят е такъв се съобразете с типа бижута, които харесва- златни, сребърни или пък такива от камъни. Ако се чудите, можете просто да ѝ изберете красива брошка.

Козметика

Изберете някакъв козметичен комплект от кремове, подходящи за възрастта ѝ. И задължително без продукти срещу стрии, целулит или пък за намаляване на бръчки.

Растение в саксия

Няма нищо лошо в това да подарите на свекърва си букет, но рязаният цвят бързо ще увехне. Обърнете внимание дали в дома ѝ има цветя в саксия и ако това е така, по-добре ѝ подарете именно саксийно цвете.

Луксозни кърпи за баня/кухня

Кърпи за подарък

Няма дом, в който да няма нужда от кърпи за баня или пък кухня. Все пак гледайте те да са луксозни.

Фотопринт на внуците ѝ

Ако сте зарадвали свекърва си вече с внук или внучка, то най-вероятно тя би се възхитила ако ѝ подарите чаши за кафе, на които има фотопринт на внуците ѝ. В случай че не е от онези баби, които се радват да ви помагат с отглеждането на децата ви, то потърсете снимка на семейството ѝ, която да използвате за подобно начинание. А защо не и на собствения ѝ син или пък на всичките ѝ деца заедно.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати