Какво да подаря на учителката

Какво да подаря на учителката

Когато избираме подарък за родители, гадже, приятели и други близки хора, рядко изпитваме затруднение по отношение на това какъв да е той. Но има моменти, в които ни се иска да намерим подарък за любимата си учителка, което си е истинско предизвикателство.

На 5 октомври светът отбелязваме международния ден на учителя, което си е повод да подарите освен цвете, а и нещо повече на тези, които се опитва да ни дадат знание и възпитание.

Какво би я зарадвало и какво би било подходящо за човек с подобна професия?

Идеи за подаръци на учителка

Книга или луксозен тефтер

Подарък за учителки

Може би си спомняте времето, когато книгите струваха стотинки. Днес обаче това съвсем не е така и новите книги или пък тези, които са луксозно издание, са си истински лукс за повечето преподаватели. А надали има преподавател, който да не обича да чете.

Естествено, надали ще знаете по какъв вид художествена литература си "пада" учителката, която искате приятно да изненадате. Поради тази причина е по-добре да заложите не на последните издадени романи, а на книга, която е луксозно издание.

Така например ако подаръкът е предназначен за учителка по английски език, то можете да ѝ подарите луксозно издание на последния издаден речник по английски език, в който са включени всички нови промени. А за учителка по химия надали би имало по-подходящ подарък от луксозен тефтер с Менделеевата таблица на корицата.

Скъпа химикалка

Независимо по какъв предмет преподава учителката, на която желаете да подарите нещо, тя със сигурност използва непрекъснато химикалка в ежедневието си. Няма ли тогава да е чудесна идея да ѝ подарите именно химикалка, но стилна, изискана, маркова и скъпа? По повод последното, имайте предвид, че цените на подобни химикалки обикновено за от 60 лв. нагоре.

Дамска чанта за подарък на учителката

Моден аксесоар

Шал, портфейл, дамска чанта и колан са чудесен подарък за жена, която е преподавател. Без никакво значение по какъв предмет ви преподава. Това са всеки добри идеи за подарък на учителка.

Произведение на изкуството

Картина, текстилно пано или пък статуетка са също много подходящ подарък за учителка. Може би тук е моментът да ви напомним, че совата е символ на познанието и мъдростта.

Ваучер за релакс

Нарочно го изписахме така, защото ваучерът за релакс може да означава много неща - СПА процедури, масажи и т.н. Глезотийки, на които всеки човек, независимо дали е учител или не, би се зарадвал. Ако пък въпросната учителка е по история или пък преподавател по география, можете да ѝ направите подарък ваучер за съобразена с професията на учителката екскурзия.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest