Как да се харесаме на мъжете

Как да се харесаме на мъжете

Все още не е измислена някаква формула, касаеща как да се харесате на мъжете, но тук ще ви предложим 4 прости принципа на поведение и излъчване, които ако спазвате, вероятно биха ви донесли успех сред мъжкото съсловие.

1. Усмихвайте се

Свалка с мъж

Сещате ли се за песента Усмивката на Трамвай № 5, в която се пее:

Усмивката-

със свойта нишка лека

човека тя привързва,

човека тя привързва към човека.

И днес на твойте устни тя цъфти,

усмихнеш ли се -хубава си ти.

Да, това си е самата истина - и се усмихвайте винаги, когато можете. Няма мъж, който да харесва вечно намусени жени, които са забравили как да се усмихват. И не забравяйте, че за една хубава усмивка може да са нужни искрящо бели зъби, но не и силикон в устните.

2. Блеснете със своето остроумие!

Противно на всеобщото схващане - мъжете не обичат глупави жени! Да, няма и да са доволни, ако започнете да изтъквате, че сте по-умни от тях, също безспорен факт. Но не се притеснявайте спокойно да изказвате мнението си по различни въпроси. Те не бива да остават с впечатлението, че сте най-обикновена домакиня или още по-лошо - че спадате към т.нар. кифли, които мислят само за шопинг, прически, маникюр и т.н.

3. Покажете на мъжете, че споделяте общи интереси

Надали очаквате с нетърпение да започне някой футболен мач, но би било пък заблуда от ваша страна, ако считате, че мъжете си падат само по футбол. Поинтересувайте се какво е хобито им, любимите им занимания, предпочитани книги или филми. Със сигурност ще попаднете на нещо, което интересува и вас и би се превърнало в добра тема за разговор.

4. Не подценявайте външния си вид

Флирт с мъж

Не нарочно сме оставили темата за външния вид на последно място. В крайна сметка той ще е първото, с което бихте допаднали на някой мъж. Не е нужно да сте облечени в дрехи по последна мода, нито пък да изглеждате така, сякаш току-що сте станали от фризьорския стол.

Важното е да имате спретнат вид, косата ви да е чиста и изобщо да можете да кажете за себе си, че сте една добре поддържана жена. Ако прибавите и елемент на сексапил към външния си вид, то вероятно няма просто да се харесате на въпросния мъж, а направо биха му потегли лигите по вас. Такава е приказката, не сме я измислили ние!

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати