Advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Първа среща»Как да провокираш интерес у мъжете

Как да провокираш интерес у мъжете

Как да провокираш интерес у мъжете

1. Външен вид

На нас жените ни е пределно ясно, че за да провокираме погледа в един мъж, трябва да изглеждаме добре. Чисто визуално, на "първо четене", както се казва.

От подобна гледна точка е добре да премислите какви дрехи биха провокирали мъжкия интерес. Знаем, че всичко по-разголено или по-възбуждащо сексуалните апетити на един мъж е добро решение - къси полички или панталонки, впити по тялото клинове или пък ластични дънки, дантелени или полупрозрачни блузи, дрехи с гол гръб или пък с по-голямо деколте - женските хитрини, които използваме са ясни.

За съжаление не всички от нас изглеждат като манекенки и ще трябва да вземат това под внимание. Използвайте всички идеи, касаещи облеклото, което би провокирало мъжете, но не забравяйте, че дори и да не си се представяте в него я от срам, я защото сте убедена, че подобни "разголващи" дрехи не ви стоят добре, то тогава можете да "заложите" на стилна прическа, провокираща походка, ароматно ухание от качествен парфюм, красив макияж (повечето мъже не обичат силно гримирани жени) или на други дамски трикове, които ще ви споделим в следващите 2 точки. Като подчертаваме, че те изобщо не са за подценяване.

2. Усмивка, поглед и чар

Провокиране на интерес у мъжете

Може природата да не ви е дарила с перфектни пропорции, но я се сетете колко много вицове има за блондинките (само пример), които могат да изглеждат прекрасни за един мъж, докато не решат да му предложат изкуствените си гърди, устни и т.н.

Ако не харесвате пропорциите си или пък сте прекалено свенливи да ги покажете, то заложете на другите женски хитринки, които биха провокирали интереса у един мъж - усмивката (никой не харесва намръщени жени), погледът (предизвикателен) и чарът ви (впуснете го в действие, без да се замисляте).

3. Духовитост

Добре, дотук всичко е изпълнено и вие сте успели да провокирате вниманието на конкретния мъж/мъже. Но все пак трябва и да го задържите, освен ако не го правите заради собствено повдигане на самочувствието си.

Флирт и провокиране на интерес у мъж

На този фронт вече би трябвало да се прояви вашата "духовитост"- чувството за хумор, някоя и друга "вметната" закачка" и най-вече флирт. Важното е да оставяте искреното впечатление, че се забавлявате в неговата компания. В крайна сметка нали това е целта ви - да провокирате интерес у мъжете!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest