advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Съвети за живота»Как да изберем подарък за 8 март?

Как да изберем подарък за 8 март?

Подарък за 8 март

Изборът на подарък е нещо много лично и зависи както от този, който го получава, така и от този, който го прави. А дамите заслужават специално внимание заради всичко, което правят всеки ден.

Независимо дали купувате подарък за жена, майка, дъщеря, приятелка, независимо какъв бюджет сте си поставили, важно е да направите подаръка с любов. А с наближаването на 8 март, със сигурност се чудите какво да подарите на любимите жени. Ето няколко идеи за подарък за 8 март.

1. Бижу - винаги е добра идея да подарите бижу. Никоя дама няма да ви се разсърди, ако на празника ѝ поднесете красиво колие или обеци.

2. Ароматна свещ - също добра идея стига да познавате вкуса ѝ. Защото с ароматите е малко по-трудно. Вземете една, подходяща за спалнята, хола или банята, опаковайте я добре и сте готови.

3. Парфюм - също като при свещта, трябва добре да познавате вкусовете на жената. Но пък един изискан парфюм на известна марка винаги е добра идея.

Подарък за жена

4. Гримове - ако приятелката ви е младо момиче, което си пада по експериментите, пробвайте с комплект гримове. Няма да сбъркате.

5. Саксия с орхидея - всяко растение е добра идея, но не можем да възразим срещу красивата, нежна и аристократична орхидея. Изберете по-нестандартен цвят. В допълнение, орхидеята се гледа изключително лесно и няма да затормозява много любимата жена.

6. Модерна дреха - пролетта наближава и може би вашата любима има нужда от ново кожено яке. А защо не нова дамска чанта? Естествено, трябва да познавате добре вкуса на жената, както и размерите, за да купите дреха, която да ѝ става. Ако се притеснявате, че ще сбъркате, купете ваучер от любимия ѝ магазин и тя сама ще си избере.

7. Посещение в спа център - подарете подаръчен ваучер за спа център и го съчетайте и с посещение в козметичен салон. Един ден глезене ще ѝ донесе удоволствие и щастие и тя ще благодари на вас за това.

8. Безжични слушалки за уши - моделите вече са толкова разнообразни, че може да изберете подходящ цвят и форма, за да я зарадвате. Тава е подарък, подходящ за онези дами, които слушат музика и говорят много по телефона. Подаръкът говори, че искате да се грижите за удобството на дамата на сърцето ви.

Книги за жени

9. Ваучер за книжарница - ако любимата ви обича книгите, този подарък е винаги добра идея. Така ще подарите и време в любимата книжарница и нови приключения, в които да се впусне.

10. Романтично пътешествие за двама - ако обича да пътува и отдавна си мечтае да посети определено място, то тогава е добра идея да подарите за 8 март пътуване. А защо да не го направите за двама, за да споделите радостта от пътуването.

11. Комплект за плаж - лятото наближава, а тя си мечтае за нови слънчеви очила. Защо да не ги комбинирате с плажна кърпа, шапка и чанта в същия цвят и да я изненадате.

12. Хендмейд подарък - ако ви се удава да правите нещо с ръцете си, измислете сам подарък и го направете. Това е не просто нестандартен подарък за 8 март, но е и много лично преживяване.

13. Забавен подарък - вече има много предложения в Интернет и във физическите магазини с чаши със забавни надписи или пък тениска с такъв. Измислете нещо, което само вие двамата ще разберете и се забавлявайте заедно. А защо да не направите и за вас?

Подаръци за жени

14. Шоколад - купете луксозен шоколадов десерт или пък подарете преживяването да си направи такъв сама. Малко жени няма да се зарадват на подобно преживяване.

15. Дегустация на вино - организирайте си пътуване до някоя винарна за един уикенд. Резервирайте и дегустация. Няма по-романтично преживяване от това да се разхождате сред природата, а по залез слънце да изпиете по чаша вино и да се насладите на красотата и удоволствието от компанията си.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest