advice.bg»Съвети»Какво значи, ако ти писне лявото ухо?

Какво значи, ако ти писне лявото ухо?

М. ГеоргиеваМ. Георгиева
Новак
512018
Какво значи, ако ти писне лявото ухо?

Според различните народни тълкувания, ако лявото ви ухо писне, това означава, че някой от приятелите ви споменава вашето име в разговора. И най-вероятно този разговор по отношение на вашата личност се провежда съвсем неутрално и просто ви споменават, т.е. не бива да се притеснявате.

Има и друга версия на тълкуването, ако внезапно ви се прояви този симптом. За съжаление според нея това не е добър или обнадеждаващ знак. Според това популярно суеверие лявото ухо писва тогава, когато зад гърба ви се говорят лоши приказки или несправедливо ви осъждат.

Най-вероятно говорят за вас в лош контекст, може би това са дори вашите близки приятели или роднини. Възможно е да разпространяват клюки за вас или да изразят недоволството си от вашите действия. Този знак се потвърждава само когато почувствате леко неразположение заедно с усещането, че вашето ляво ухо писва.

Има, също така, и различни тълкувания според това в какъв ден от седмицата усетите това неприятно неразположение:

Например, ако това се случи в понеделник, тогава това предвещава кавга с някого. Ако ушите ви горят във вторник, това може да е свързано с раздяла - възможно е да е с близък човек, приятел, но и работа или убеждение, което сте имали. Ако това се случи в сряда - означава, че трябва скоро да се срещнете с някого.

Възможно е това да е напълно ненадейна, случайна среща, но все пак е вероятно да е с човек, когото отдавна не сте виждали и въпреки всичко се появява натрапчиво и без причина в мислите ви. Ако ушите ви горят в четвъртък, пригответе се за добра и обнадеждаваща новина - тя може да е свързана както с личния ви живот, така и със служебните ви дела.

Ако лявото ви ухо писне в петък - ви очаква романтична среща, много е вероятно въобще да не сте подготвени или да не сте очаквали това събитие.

В събота писването на лявото ухо може да предвещава сериозни неприятности. Но в неделя - това е хубава новина, която може да ви донесе надежди за бъдещето.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

3
Общо гласували: 1
50
40
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати