advice.bg»Съвети»Какво значи, ако ти играе лявото око?

Какво значи, ако ти играе лявото око?

М. ГеоргиеваМ. Георгиева
Новак
512018
Какво значи, ако ти играе лявото око?

Всички някога са били изправени пред ситуация, при която без причина окото започва да потрепва. Народните суеверия тълкуват този знак в зависимост от деня от седмицата, в който това се е случило и според това кое око е започнало да играе.

Ако ни играе лявото око - трябва да се приготвим да пролеем сълзи, да преживеем загуба или възможни неуспех и поражения. В този случай трябва да бъдете по-внимателни към събитията, тъй като това явление се счита за отрицателно и може да привлече негативни новини.

Когато клепачът играе

В този случай е необходимо да се обърне внимание на някои нюанси, тъй като тълкуването на знаците зависи от това дали изтръпва клепачът на мъж или на жена.

Ако има потрепване на горния ляв клепач при мъжете - това се свързва със загуби, поражения, финансово разочарование. В този случай мъжете трябва да бъдат предпазливи, тук говорим за негативна ситуация.

При нежната половина на човечеството подобна проява говори за по-позитивно настроение, което обещава късмет, любовни приключения, интересни срещи, успешни придобивки и различни приятни събития.

Въпреки че е много изкушаващо да вярваме на суеверия, не забравяйте и за чисто физическата страна на въпроса - ако лявото око иргае няколко дни подред и неприятното усещане продължава, консултирайте се с лекар, тъй като това може да е признак на възпаление или следствие от нервно напрежение, което да прерасне в неприятен нервен тик.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати