advice.bg»Съвети»Какво значи, ако те сърби носа отдясно

Какво значи, ако те сърби носа отдясно

Какво значи, ако те сърби носа отдясно

Ако ви сърби носа отдясно, но не знаете защо, сега ще се опитаме да разберем. Този сърбеж може да бъде тълкуван по много и различни начини. Сърбежът в дясната ноздра може да значи както това, че наближава веселба, така може да вещае и нещо лошо. Може да ви предстои покупка, да ви дадат подарък или да получите парична награда.

Сърбежа в дясната ноздра може да се дължи и на някакво дразнене по кожата, може да ви се появила пъпка или пък означава, че някой може да ви ядоса. Може да ви очакват някакви затруднения и проблеми.

Едно от най-известните суеверия за сърбежа в носа е, че може да ви очаква скандал. Също може да означава, че ако имате някакви планове, нещо може да ги възпрепятства.

Ако ви сърби дясната половина на носа, не правете планове за близкото бъдеще и не планирайте големи покупки. Вече знаете защо може да ви сърби дясната страна на носа, за това внимавайте за знаците, които ви се дават или просто махнете това, което ви дразни и причинява сърбеж. Надяваме се да сме ви били полезни.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
Общо гласували: 1
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати