Advice.bg»Статии»Свободно време, Почивка и Пътуване»Оригинални пожелания за рожден ден

Оригинални пожелания за рожден ден

пожелания за рожден ден

Рожденият ден е специален личен празник, който всеки човек притежава. За разлика от останалите видове празници, рожденият ден е празник на всеки и присъства във всяка година, за да напомня за значимостта на рождението като празник на живота.

Традиционно на рождените дни се поднасят подаръци, които целят да доставят радост на рожденика и да го накарат да се чувства специален и неповторим на своя ден.

Пожеланията за рожден ден обаче са друг незаменим подарък, който показва в словесна или текстова форма чувствата между хората и ги карат да си припомнят взаимно колко се уважават. Желанията, които се поднасят на рожден ден, трябва да носят символика, емоция и искреност.

Ето и няколко оригинални пожелания за рожден ден:

За приятели

Честит рожден ден, приятелко любима! Без теб животът няма цвят и красота, няма блясък и пъстрота. Ти даряваш със своята светлина, раздаваш добрина и сияеш с искреното си сърце. Приятелка като теб е дар, благословия и истинско щастие. Бъди все толкова неповторима, добра и истинска. Бъди здрава, щастлива и дерзай смело по пътя на мечтите.

Честит рожден ден, приятелю скъп! Сякаш те познавам от цяла вечност, защото твоята душа и сърце са сякаш втората половина на моите. Благодаря, че си моя опора, сила и подкрепа. Благодаря, че си там, когато никой не е. Благодаря, че си част от моя живот. Честит бъди и покорявай всяка своя мечта!

За любим човек

оригинални пожелания за рожден ден

Любов, честит рожден ден! Ти ме научи какво е обич в нейната чиста, безкористна и безусловна форма. Ти ме отучи от егоизма и ме превърна в това, което съм. Ти си моето щастие, сродна душа и цялата ми Вселена. Желая ти безкрайно щастие, късмет, обич, успех и сбъднати мечти!

За семейство

Честит рожден ден, скъпа майчице! Ти си моят модел за подражание – истински, силен, борбен, красив и прекрасен човек. Жена, която само може да дава, без да очаква в замяна. Майка, която е вечна опора и защитна стена срещу неволите. Човек, който ми показа какво значи истинска безмерна обич. Бъди здрава, безкрайно щастлива и окриляна от крилете на мъдростта, светлината и доброто.

Честит рожден, мили тате! Моят герой, моят човек за пример и моята най-голяма сила. Благодаря не стига за грижите, уроците и обичта, с които ме даряваш. Ти си символ на доброто, геройството и мъжеството. Благодаря ти, че си стожерът на нашето семейство, и нашата най-голяма опора. Бъди здрав, непоклатим, успешен и безкрайно щастлив.

Вижте и някои идеи за:

- Пожелания за рожден ден на колега или колежка;

- Вдъхновяващи пожелания за пенсиониране;

- Картички за рожден ден;

- Пожелания за класния ръководител;

- Категория с много пожелания за рожден ден.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest