advice.bg»Статии»Семейството и отношения»Приятели»Какво да подарим на непознат?

Какво да подарим на непознат?

Какво да подарим на непознат

Понякога можем да се сблъскаме със сложната ситуация да не знаем какво да подарим на непознат човек. В този случай основният проблем е това, че реално вие не знаете какви са вкусовите предпочитания на човека и така може да ви е доста сложно да изберете подходящият дар за всеки случай за мъж или жена.

Какво да подарим на непознат мъж?

Заложете на практичните подаръци, като например джаджи за телефона. Можете да изберете портативно зарядно за смартфон или пък флашка с минималистичен дизайн.

Добър вариант е и качествения алкохол и по-конкретно комплектите, които можете да намерите на пазара. Подарък за непознат мъж може да е качествен и семпъл колан, или пък портфейл.

Подаръци за непознати хора

Ако все пак не искате да се харчите много, тогава дори една стилна чаша за кафе или някакъв строг ключодържател също ще свършат работа. Вижте стила на човека, за когото ще е предназначен подаръкът, като така могат да ви дойдат още идеи за добри подаръци, с които да изненадате човека, който не познавате добре.

Отличен вариант са и комплектите за мъже с душ гел, дезодорант и крем за ръце. Това са все универсали неща, които всеки човек използва и ще му влязат в употреба. По начало мъжете са по-непретенциозни към мъжката козметика, и вероятно ще ползват това, което сте им дали.

Какво да подарим на непозната жена?

Ако сте пред дилема и не знаете какво да подарите на непозната жена, която все още не познавате добре, тогава смело можете да се спрете на вкусните красиви букети от шоколадови бонбони или пък да заложите на класическите саксийни цветя. Все пак всички жени си приличат по това, че обожават сладките изненади, но и красивите живи букети.

Отличен вариант са също така стилните ключодържатели или някакъв бестселър на книжния пазар. Можете да се спрете и на по-строг планер, който със сигурност ще влезе в употребата на всяка работеща, а и не само жена.

Сувенирите са другият добър избор за подарък, както и красивите химикали в комплект с тефтер. Ако искате подаръкът ви е да по-вкусен, тогава можете да се спрете на тортите или другите сладки изкушения, като например handmade меденки с глазура.

Ваучерите също са подходящ подарък за непознат човек, независимо от пола. Например ваучер за масаж или друга процедура, подходяща за двата пола.

Неподходящи подаръци за непознати хора:

Неподходящи подаръци за непознати

- часовници;

- огледала;

- тигани;

- интимни предмети;

- обувки;

- дрехи;

- пари;

- скъпи бижута и украшения.

Не забравяйте и за опаковката на подаръците ви, като е най-добре да се спрете на неутралните цветове на опаковъчната хартия или тематичните, ако ще ги подарявате за новогодишните празници например. Можете смело да попитате по-близките хора на човека, за когото е предназначен подаръкът, като така те ще ви подскажат и ще имате повече варианти за избор на подарък.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати