advice.bg»Статии»Мода»Избор за дрехи»Как да изберем официална рокля?

Как да изберем официална рокля?

Как да изберем официална рокля

Всяка жена иска да изглежда неотразимо във всяка една ситуация и това е напълно нормално. За да сте принцесата на всяко едно събитие, трябва да познавате добре фигурата си, както и какво ви отива, но и да подхождате със стил към избора на официална рокля, ако ви предстои някакво важно събитие. Ако и вие искате да си вземете рокля за принцеси, тогава тези 7 съвета ще ви помогнат да направите това лесно и бързо, избирайки идеалната кройка, която да разкрие всички предимства на фигурата ви.

7 съвета за избора на официална рокля

1. Определете конкретен бюджет

Добре е да сте наясно, с какви финанси разполагате и колко пари можете да похарчите за перфектната рокля. Бъдете сигурни, че можете да намерите идеалната дреха, както за 100, така и за 1000 лева, но все пак е важно да се определите с това, какви средства имате, за да не направите някакви необмислени покупки.

2. Не пазарувайте в онлайн магазините

Съгласни сме, че онлайн можете да улесните значително покупката си и да избирате перфектната официална рокля в комфорта на дома ви, но така рискът е твърде голям. Все пак онлайн не можете да мерите дрехата и да прецените дали тя идеално подхожда на фигурата ви, а това може да ви изиграе много лоша шега, ако разполагате с малко време.

Шопинг онлайн

3. Определете предварително, какъв цвят рокля искате

Така ще ви е много по-лесно, но и по-бързо ще намерите идеалната дреха за вас, тъй като ще пробвате само роклите, които отговарят на този ваш критерии.

4. Съобразете се със събитието, за което е дрехата

Имайте предвид дрескода на празника, защото не може всички да са със строго официални рокли, а вие да се появи с модел на барби в цикламено розово. Все пак е важно да направите добро впечатление, но и самото облекло да се връзва към събитието, а не само роклята да ви харесва на вас.

5. Изберете стил

Стилът на официалната ви рокля е не по-малко важен критерии при избора на дрехата. Отново имайте предвид стила на събитието, когато избирате по-разкроена или пък по-впит по тялото модел. Решете дали искате да заложите на семплия фасон или искате да е нещо по-оригинално и креативно.

6. Съобразете се с вашата фигура

Избор на рокля

Колкото и да ви харесва една рокля, тя може да подчертае малките недостатъци на силуета ви, ако е неподходящ модел. Именно затова е много важно да се съобразявате и с този критерии, като е най-добре да вземете сестра си или най-добрата ви приятелка, която да ви помогне с избора на перфектната официална рокля.

7. Добавете бижута, за да завършите образа си

Малките детайли са много важни, като така например имено аксесоарите могат да завършат перфектно вашия образ на стилна, красива и неотразима принцеса. Не забравяйте да обърнете достатъчно внимание също така на обувките и чантата към официалната рокля.

Спазвайки тези лесни и простички съвети, ще можете лесно да изберете перфектната официална рокля за вас. Позволете си да заблестите и да засияете като истинска кралица с перфектната официална рокля!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати