Как да си изберем подходящо потребителско име в интернет

Как да си изберем подходящо потребителско име в интернет

За всяка регистрация в мрежата са ви нужни подходящо потребителско име и силна парола за последващо удостоверяване в системата и влизане в личен акаунт.

Изключително важно е да създавате комбинации, които отговарят на двете най-важни изисквания: потребителско име да бъде лесно запомнящо се, а паролата - много сложна комбинация от знаци, цифри и букви за външен човек.

Потребителското име в интернет може да се използва при повече от една страници или социални мрежи, но паролите със сигурност трябва да бъдат напълно различни, за да може, ако станете плячка на хакери, тяхното разгадаване на бъде възможно най-дълго и трудно. Няма непробиваеми пароли, но все пак можем да направите достатъчно, за да не спадате към най-уязвимите потребители.

Изглежда, че създаването на солидна добра парола и потребителско име е съвсем просто, това обаче невинаги е така. Ако не подходите сериозно към тази стъпка от регистрацията ви в мрежата, може да се сблъскате с крайно неприятни последици под формата на загуба на любимия ви акаунт.

В този случай е реално да загубите всичко - виртуални приятели, общността си, важни бележки, лични снимки, данни за контакт, кореспонденция и много други. За да предотвратим това да ви се случи, ние ще направим идентификационните данни възможно най-надеждни, спазвайки специални правила.

Избор на потребителско име

Приятели, роднини и просто непознати ще бъдат по-склонни да се свързват с вас, когато потребителското ви име в интернет е добре запомнящо се, сочейки конкретен човек. Освен това, по този начин ще улесните и вашите клиенти и бизнес партньори.

Необходимо е внимателно да помислите върху избора на потребителско име от момента на регистрация във всеки уеб проект. Всички стъпки трябва да бъдат обмислени предварително, тъй като под такова виртуално име ще влезете в историята.

Някои необичайни области на дейност избират изпълнителите си дори само по потребителско име. Този псевдоним ясно може да демонстрира креативността, оригиналността и умствените способности на човек. Този подход е особено подходящ за услуги, където можете да печелите пари онлайн.

Когато става въпроса за по-консервативен бизнес и бизнес общуване, е най-добре да използвате вашето име и фамилия. Понякога може да използвате и своето презиме, особено ако се налага да постигнете оригиналност. Този метод е чудесен за хора с редки имена.

Важно е да се отбележи, че най-често срещаните имена често са заети във всичките си варианти на изписване. В този случай ще е необходимо да развиете въображението си, но границите на разумното - така че едновременно да казвате нещо за личността си и да не звучите прекалено ексцентрично или несериозно.

Съобразете вида на вашата работа, ново хоби, избрана професия - не е лошо, когато това се комбинира с името ви.

Можете да използвате културен, личен или дори национален прякор. Този метод е добър за акаунти в социалните мрежи, където често общувате с роднини, познати и приятели. Важно е потребителското име да не бъде отблъскващо или неприятно.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати