advice.bg»Статии»Мода»Как да изберете подходяща чанта за всеки повод

Как да изберете подходяща чанта за всеки повод

чанта

Изборът на чанта е важен не само за външния ни вид, но и за нашето удобство. Той зависи от мястото, на което отиваме, времето, което ще прекараме там и нещата, които трябва да вземем със себе си.

Все пак, колкото и стилна да е нашата дамска чанта, не можем да поберем в нея вещи като лаптоп или планинарско оборудване. Обаче, за да изглеждаме силни и да ни приемат насериозно, също трябва да съобразим избора си с хората, с които ще се срещаме. Например - официалните срещи на работа не са най-подходящото място за раницата, в която носим багажа си, когато пътуваме.

Раницата е много добро средство за пренасяне на повече вещи и върши идеална работа в много случаи. Тя е особено предпочитано срество за мъжете, които пътуват дълго до работата си, при това с градки транспорт. Въпреки че тя е наистина удобна и достатъчно универсална, все пак има няколко неща, които трябва да знаете за нея. Едно от най-важните е – инвестирайте в нова раница!

Тази, с която сте били в училище, може и да ви върши добра работа все още и дори и да е напълно здрава, но е време да я смените. Често ученическите ни чанти са в ярки цветове или с различни шарки. Това е една от причината, поради която те са неподходящи за по-сериозни места. Но също така, сменяйки ученическата си чанта, вие осъзнавате своето израстване и вече не се чувствате като ученик.

Малките чантички не са за пораснали момичета! Единственото място, на което малките чантички са подходящи, е на празненство. Бал, вечер в клуба, сватба или парти – това са местата, където малките, блестящи чантички са много добър вариант.

избор на чанта

Но навсякъде другаде те са изключително неподходящи и неудобни. В повечето случаи те не могат да поберат нищо повече от телефон и ключове. А всички знаем, че една жена носи в чантата си много повече от това.

За къмпинг, пътуване и дълги разходки в гората заложете на удобството. Най-честият избор при тези случаи е раница или рюкзак. Те са удобни и побират много вещи. Когато избирате раница или рюкзак, обаче, обърнете внимание на тежестта им, когато са празни.

Някои от тях имат повече подплата или пък са направени от различни материали. Ако не ви трябва нещо специфично, най-добре си вземете по-лека раница. Дори и да ви се струва незначителна разликата в тежестта сега, после, когато я напълните, ще ви се иска да си бяхте взели по-леката.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати