Как да разберете, че някой си пада по вас

Как да разбера, че си пада по мен

Разбира се, че няма как да сте напълно сигурни дали човекът отсреща си пада по вас, освен ако не ви го каже в прав текст, но има някои детайли в поведението му, които могат да го издадат.

Обикновено още при първата среща може да се разбере дали някой ви харесва. или не. Трябва да успеете да запазите самообладание, за да можете да обърнете внимание на действията му и правилно ги разчетете.

Ето кои са сигналите на тялото, които ще ви помогнат да разберете дали някой си пада по вас:

Усмихва ви се продължително време

Повечето хора се усмихват от вежливост при поздрав, но ако усмивката трае по-продължително време, това е почти сигурен знак, че някой си пада по вас. Влюбеният човек е усмихнат човек. Особено, ако няма видима причина за внезапното щастие, можете да бъдете сигурни, че този някой ви харесва.

Гледа ви в очите и ви слуша с интерес

Това поведение е характерно, за хората, които искат да покажат на човека от срещуположния пол, че не им е безразличен. Ако не отделя очи от вас и виждате блясък там – това е сигурен знак, че си ви харесва.

Нервничи и се притеснява

Флирт

Характерно е неспокойното поведение при тези, които си падат по вас. Може да прави резки движения, да се изчерви и дори да запелтечи. Ще се опита да извади на показ най-доброто от себе си, за да ви се хареса.

Търси телесен допир

Тези уж неволни докосвания може да са изражение на желанието на човека да ви усеща и да бъде по близо до вас. Вариант е също така да проверява как ще реагирате на скъсяването на дистанцията.

С охота се съгласява с желанията ви

В желанието си да ви се хареса, той е способен да подкрепи почти всяко ваше решение или идея. Дори и да не е напълно съгласен, много деликатно ще изкаже мнението си, без да рискува да нарани чувствата ви.

Прави ви комплименти

Разбира се, че никой вече не използва фрази от типа знаеш ли, че имаш страшни очи, но човек, който се чувства привлечен от вас, ще намери начин небрежно да похвали някое ваше качество или действие. Просто ей така, не че нещо...

Помни какво харесвате и какво не

Закачки

Този, който си пада по вас, слуша внимателно и помни какво харесвате и какво не. Със сигурност не е случайно, когато някой знае, че не обичате червени чушки в пицата, например.

Навърта се наоколо

Случайното, никога не е съвсем случайно. Този, който ви харесва, може да промени маршрута си така, че уж случайно, често да минава покрай вас или покрай работното ви място. И да не забравяме Фейсбук! Там всеки си казва къде ще ходи и какво ще прави. Но ако съвсем случайните срещи зачестят, ето повод за съмнение, че този човек има интерес към вас.

Несъзнателно пристъпва към вас, докато ви говори

Това е още един знак от езика на тялото, с който човек може да се издаде. В желанието си да ви обясни нещо, този, който ви харесва, несъзнателно ще започне да се приближава към вас. Ако не ви се вярва си направете експеримент и проверете това, като се отдръпнете назад. За да скъси дистанцията помежду ви, той ще продължи да пристъпва напред.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати